Onze merken

Bij Hummel Tuintotaal werken we samen met de beste merken op de markt om u de hoogste kwaliteit te bieden. Van exclusieve tuinhuizen tot duurzame overkappingen. Ontdek onze merken en eigen productlijn, speciaal ontworpen voor al uw tuinwensen.

Voor al uw tuinwensen

Onze merken

Lugarde

Bent u op zoek naar een hoogwaardig tuinhuis, blokhut, veranda, carport of garage? Lugarde ontwerpt en produceert al meer dan 40 jaar houten buitenproducten van topkwaliteit. Ze bieden zowel standaardmodellen als maatwerkopties en staan bekend om hun duurzaamheid en hoogwaardige houtsoorten.

Lees meer

Woodpro

Wilt u van uw tuin een plek van rust en comfort maken? Woodpro biedt tuinhuizen, veranda’s en overkappingen die elke buitenruimte een authentieke uitstraling geven. Of u nu houdt van een klassieke of moderne stijl, Woodpro heeft altijd een passende oplossing.

Lees meer

Onze eigen producten

Bent u op zoek naar praktische of juist stijlvolle oplossingen voor uw tuin? Naast de samenwerking met Lugarde en Woodpro, bieden wij ook een speciale lijn van eigen producten! Deze producten zijn zo ontwikkeld om te voldoen aan al uw wensen.

Lees meer

Ontdek de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Zo ontdekt u de mogelijkheden van Lugarde, Woodpro en onze eigen productlijn. Creëer de tuin van uw dromen!