Aanleg

Veranda’s

U kunt bij ons terecht voor veranda’s in verschillende maten en materialen. We zijn leverancier van verschillende gerenommeerde merken, zoals Gardival, Tuindeco en Gardendreams. Deze merken leveren veranda’s van verschillende houtsoorten en hebben vele verschillende maten veranda’s in het assortiment.

Heeft u speciale wensen voor uw veranda en moet er speciaal iets op maat gemaakt worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hummel Tuintotaal heeft echte houtbouwers in dienst die uw veranda geheel naar wens kunnen maken. Neem contact met ons op of kom langs, want we maken geheel vrijblijvend een offerte voor u!

Sierbestrating

Bij het uitzoeken van de juiste steensoort moet u rekening houden met verschillende aspecten zoals de kleur van uw gevel, het karakter van uw tuin en het zonlicht. We helpen u graag bij het kiezen van de steensoort en de kleur die het best bij uw tuin past. Alles is op maat te leveren, dus heeft u nooit te veel of te weinig stenen, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken.
Als u wilt, kopen wij uw oude bestrating terug, zodat u het niet hoeft af te voeren en er voor moet betalen. Wij kunnen andere klanten er weer blij mee maken. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Noordhorn.
Door deze unieke inruilformule hebben we altijd een ruime voorraad gebruikte bestrating, zodat u meer dan genoeg keuze heeft.
We zijn dealer van onder andere Kijlstra Bestrating, Buiter Beton, Gardenlux en Grind Import Noord. Stuk voor stuk merken en bedrijven die zich blijven ontwikkelen, zodat u altijd nieuwe ideeën voor uw tuin kunt opdoen. Daarnaast bieden wij u de echte vakmannen die op een vakkundige manier uw nieuwe tuin kunnen aanleggen.

Aanleg

Onze kopers kunnen tijdens hun adviesgesprekken blindelings vertrouwen op het vakmanschap van onze hoveniers. Elke dienst die u bij ons afneemt wordt vakkundig, netjes en efficiënt uitgevoerd. Bij de aanleg van uw nieuwe tuin of tuinonderdelen gebruiken we alleen maar producten die we zelf verkopen; er worden dus geen compromissen gesloten die ten koste gaan van de kwaliteit.

Dienstverlening

Goede dienstverlening begint met degelijk, onafhankelijk advies. Er is geen tuin gelijk en u heeft uw eigen specifieke wensen gebaseerd op uw thuissituatie en uw smaak. Na het juiste advies helpen we u graag verder met alles binnen het traject ontwerp-aanleg-onderhoud. Voor elk vakgebied hebben we de juiste specialisten in huis, die van uw tuin een paradijs maken.