Gastenboek

Plaats een reactie

Jamal

Ik heb contact opgenomen met Hummel tuintotaal voor wat benodigde siertegels. Direct iemand aan de telefoon met een goede en behulpzame uitleg. Vervolgens direct besteld en nog geen 2 uur later had ik de bevestiging dat de tegels aan de transporteur zijn meegegeven. Een dag later had ik ze al in huis. Zeer goede en snelle service, zeker een aanrader!

12/11/2020

Woonachtig in Veendam en zocht sierbestrating! Gek genoeg of misschien juist wel logisch en terecht , kom je dan uit bij Hummel tuin totaal. Een prachtige bedrijf met een ruim assortiment en meer dan deskundig advies. Hoe krijg ik mijn stenen in Veendam? Geen probleem wordt keurig binnen een dag bezorgd! Hummel tuin totaal een aanrader! Dank Jeroen Hummel voor je top op maat advies!

12/11/2020

andre@digibord-ict.nl

Simon Martini, namens voetbalteam JO10-3

Wij zijn een jong voetbalteam van vv Zuidhorn, jeugd onder de 10 jaar, en we dragen wekelijks een shirt met sponsor Hummel Tuintotaal. Een leuke wisselwerking tussen voetbalteam en sponsor is tot stand gekomen. Hummel was serieus geïnteresseerd in onze verrichtingen op het voetbalveld, wekelijks was er even contact, en Jeroen is zelfs even wezen kijken bij een wedstrijd. Lang leek het erop dat we kampioen zouden worden, echter helaas op het eind toch nog wat verliespunten waardoor we de titel net zijn misgelopen. desondanks een fantastisch mooi najaarsseizoen gehad, en we gaan met goede vertrouwen het voorjaarsseizoen in. Afgelopen dinsdag hebben we met het team 2019 in stijl afgesloten met een patatje, frikandel en wat drinken, ons aangeboden door onze sponsor Hummel Tuintotaal. bedankt Jeroen, en de rest!!!

19/12/2019

Jeroen, namens groep 6 van basisschool de Brug wil ik je hartelijk bedanken voor alle gratis takjes, versieringen, bakjes en oases voor het maken van Kerststukjes! De kinderen waren erg enthousiast en hebben leuke stukjes gemaakt!

17/12/2019

Martin

Aly Nauta

De keuze was weer reuze bij Hummel tuintotaal Ook dit jaar weer prachtige kerstbomen.een plaatje in huis

16/12/2019

Super service, kwaliteit is top.

15/12/2019

Berend hofman

Frans

We hebben voor onze nieuwbouwwoning de tuin en alle bestrating laten aanleggen door Hummel. Alles is naar wens en vakkundig uitgevoerd, we zijn erg tevreden over het eindresultaat.

26/09/2019

Beste Jeroen, Wij willen Hummel Tuintotaal enorm bedanken voor het schenken van een aantal dwerg geitjes voor stichting het Hertenkamp in Bedum. Onze deelnemers van de zorgboerderij, de kinderen en alle mensen uit de buurt willen jou hartelijk bedanken. Topbedrijf! Namens de Golden Raand. Bedankt!

09/07/2019

Zorgboerderij De Golden Raand Noordwolde

Beach Volley Club Groningen

Nadat Jeroen en zijn team in 2016 al zeer goed werk hebben verricht bij de aanleg van onze 8 beach velden op Coendersbeach hebben zij in april 2019 wederom zeer goed werk gedaan. Twee van onze velden hebben een upgrade gekregen, het terras is verdubbeld, er is nieuw zand bij gestort en alles is keurig uitgevlakt. Ook voor de grote klussen zit je bij Hummel dus goed!

05/06/2019

Nadat Jeroen en zijn team in 2016 al zeer goed werk hebben verricht bij de aanleg van onze 8 beach velden op Coendersbeach hebben zij in april 2019 wederom zeer goed werk gedaan. Twee van onze velden hebben een upgrade gekregen, het terras is verdubbeld, er is nieuw zand bij gestort en alles is keurig uitgevlakt. Ook voor de grote klussen zit je bij Hummel dus goed!

05/06/2019

Beach Volley Club Groningen

Klaas

Beste Erwin en Jeroen wij zijn erg tevreden over onze tuin die jullie helemaal hebben gerenoveerd. Jongen nogmaals bedankt en succes.

27/06/2018

Ondanks het bloedhete weer werd er in no time een prachtig straatje gelegd, na enig graafwerk. Goed gedaan Thijs en Arnoud. En prima communicatie Jeroen! Hartstikke bedankt!

29/05/2018

Greetje hoving

Simon de Vries

Wij kunnen sinds een aantal weken genieten van een compleet gerenoveerde tuin wat uitgevoerd is door Hummel Tuintotaal. Onze complimenten voor de werkwijze, communicatie en netheid van de mensen. Er wordt hard en erg netjes gewerkt. Bedankt!

09/05/2018

Geweldig bedankt Jeroen en Erwin, voor de geboden hulp. Jullie zijn kerels met een gouden hart.

01/05/2018

M. Helder

Fam. Annema

Hallo Hummel tuintotaal, Even over onze door jullie geleverde blokhut. We zijn zeer positief want wij hebben jullie advies uitgevoerd en de schuur twee keer gebeitst en het resultaat is zeer verrassend . We hebben veel regen gehad de laatste tijd en de lekkage is helemaal over. WE zijn daar hartstikke blij mee. Daarom ook deze mail om jullie even echt te bedanken voor het advies en ook voor de beits die we van jullie erbij hebben gekregen’. We zijn er zeer content mee. Vr. groet, Fam. Annema.

04/10/2017

Namens groep 8 van het Anker bedankt voor jullie hulp en medewerking. Dankzij jullie een kei van een afscheidskado aan school kunnen geven, hij staat prachtig op het schoolplein!

23/07/2017

Groep 8 Het Anker Zuidhorn

Reinier

Oostergast, Zuidhorn

Opnieuw zijn we weer helemaal tevreden met het mooie werk, aan de voortuin deze keer, van de mannen van Hummel. Goed werk, eerlijke prijzen, nette mensen, en de beste service. Bedankt!

15/07/2017

Recent onze achtertuin laten veranderen door Hummel. Super advies, doen wat ze beloven ( heel belangrijk) en werken keurig. Super tevreden! Ik raad Hummel en zijn team dan ook iedereen aan!

06/07/2017

Kloen

Reitdiep, Groningen

Saskia

Zuidhorn

Nooit, maar dan ook écht nooit meer een andere tuinman dan Hummel. Daar hebben we wel van geleerd. De tuintroep, slechte service en slecht werk van een andere tuinman opruimen is natuurlijk niet leuk, maar toch wilde Jeroen dit voor ons oplossen en herstellen. Na ruim een jaar een zandkuil met steeds meer onkruid als achtertuin te hebben, waren we er zó klaar mee. Maar twee dagen hadden de "Hummel mannen" Albert en Menno nodig om onze tuin er weer super strak uit te laten zien. Trampo ingegraven en kunstgras eromheen. Zo kan het dus ook! Nu kunnen wij eindelijk van de achtertuin genieten. Bedankt voor jullie super inzet!

05/06/2017

De oprit is prachtig geworden dankzij de vakmannen van Hummel Tuintotaal.

28/01/2017

Fam. Janssen

Zuidhorn

J. de Vries

Goede service van Hummel Tuintotaal

28/01/2017

Wij zijn erg blij met de nieuwe tuin en de prachtige vijver

28/01/2017

Karel & Janny

De Held, Groningen

fam Reijnders

Tolbert

In december is de aanleg van onze nieuwbouwtuin afgerond. Onder leiding van Matthias en Albert is alles zeer professioneel aangelegd. De mooie tekening van Tjardo werd zorgvuldig uitgewerkt. Alles werd overlegd. Ondanks het niet altijd prettige weer werd er stug doorgewerkt. Dit voorjaar de beplanting nog uitzoeken en dan is het straks een prachtige tuin. Super bedankt.

02/01/2017

Beste mensen, Bedankt voor de topservice van jullie! 11 mooie, lees nieuwe, picknicktafels gehuurd die bij de klant zeer goed zijn ontvangen. Super dat de tafels met jullie heftruck geladen en gelost konden worden! Nogmaals bedankt! Dery Joosen GoldenRaand Catering

13/09/2016

GoldenRaand Catering

Oldekerk

Fam.omlo

Reitdiep, Groningen

Wederom uitstekende tuin aangelegd! Ons vorige nieuwbouw huis en deze nieuwe woning prachtig aangelegd. Steenschotten, gazon, borders, trampoline, oprit en schuur. Alles met de grootste zorg en presicie. Afschot is keurig verwerkt zonder dat het te zien is. Knap werk Matthias en Niels.

27/06/2016

Tevreden over de In-lite oprijlaanverlichting en de In-lite wandverlichting buiten. Ziet er fantastisch uit. :-)

13/05/2016

Jan

Zuidhorn

marjan hartholt

Niekerk

netjes gewerkt en een goede service. keurige jongens die wel van aanpakken weten en heel netjes werken en ook een goewde sfeer onderling.

16/04/2016

Gisteren zei iemand: wat is jullie huis opgeknapt! Aan het huis hadden we niks gedaan maar aan de tuin des te meer. En dus komt ons huis ook mooier uit. Dit alles dankzij een mooi tuin- en terrasontwerp en een perfecte uitvoering (ook volgens offerte). Het is prachtig geworden. Kom maar kijken aan de Piet Heinstraat 9 in Zuidhorn. Hummer: van harte aanbevolen!

28/03/2016

Susan en Rolf Eikenhout

Zuidhorn

rienk vd veen

Oostergast, Zuidhorn

Hummel = deskundig advies gevolgd door professionele uitvoering en dat alles in een vriendschappelijke en gezellige sfeer. Met recht TuinTotaal. We komen terug want we zijn hier nog niet klaar!

01/02/2016

Sinds april zijn we verhuisd, in de tuin wilden we weer een overkapping waar we lekker onder kunnen zitten. Na overleg met Jeroen zijn we tot de keuze gekomen om en kapschuur te plaatsen met gedeeltelijke nieuwe bestrating. Na twee week hard werken en gebruik maken van hun creativiteit en vakkundigheid hebben Mathias en Tjardo een knap stukje werk geleverd. Kortom zeer tevreden.

28/09/2015

Hans en Erna

Zuidhorn

Dierenwijde Zuidhorn

Wij willen het personeel van Hummel Tuintotaal bedanken voor de inzet van het inrichten van onze dierenwijde; ''Zonneweide'' nabij de Oostergast, maar waar ook iedereen welkom is. Ondanks is door de fa Hummel een konijnenburcht aangelegd, waar iedereen zeer tevreden mee is. Nogmaals dank J.J. Aalfs, voorzitter van de stichting ''Zonneweide''

10/08/2015

Super vriendelijk en alles precies op tijd geleverd. Top mannen!! Dank voor de goede en snelle service! Mvg, Peter

31/07/2015

Peter Brosnan

Silvia Huisman

Groningen

We hikten er al een paar jaar tegenaan... Maar inmiddels genieten we alweer een paar weken van onze geheel gerenoveerde achtertuin. Door het 3-D ontwerp van Tjardo werden we op het goede spoor gezet en vervolgens gaf Jeroen eerlijk en deskundig advies over toepasbaarheid en uitvoering. Er is hard gewerkt door professionele en fijne medewerkers. We hopen dat het binnenkort toch nog echt gaat zomeren in Nederland, mochten we de voortuin ook nog willen laten aanpakken dan komen we zeker bij jullie terug!

31/07/2015

We hebben inmiddels alweer een een jaar veel plezier beleefd van onze tuinhuis. In het voorjaar van 2014 hebben we na uitstekend advies van Jeroen de knoop doorgehakt en gekozen voor een Lugarde tuinhuis. De plaatsing van het tuinhuis is vervolgens prima verlopen, dankzij de bijzonder professionele- en betrokken medewerkers. Hun vakmanschap, oog voor detail en service (doorzetten tot alles perfect in orde was) hebben het vertrouwen meer dan waard gemaakt. Ook zijn we tevreden over de kwaliteit van het tuinhuis. De constructie, in combinatie met de schuifdeuren met dubbelglas, zorgen er voor dat er een bijzonder droge ruimte is, waarin onze fietsen en (elektrisch)gereedschap een goed onderkomen hebben.

18/04/2015

Markus Braams

Roden

Bé en Lucie Pelster

Grijpskerk

We liepen al lang rond met plannen om onze vijver te renoveren om dan gelijktijdig een beekje aan te leggen. Met Jeroen kwam ik tot goede prijsafspraken en in het voorjaar van 2014 werd deze klus geklaard. Ibo heeft er iets prachtigs van gemaakt. Ik mocht hem daarbij assisteren en dat verliep uiterst plezierig. Een harde, ervaren werker met het nodige inzicht. In de zomerperiode hebben we volop genoten van onze nieuwe vijver en beek. Een kleine 'oneffenheid' werd in het najaar keurig als service opgelost. Bedankt Jeroen. Bij deze wil ik ook Ibo nogmaals bedanken voor zijn arbeid en de plezierige samenwerking. Plannen voor de tuin: ga naar Hummel Tuintotaal.

22/12/2014

Tot mijn grote verrassing stond er plotseling een haag op de plaats waar eerst alleen leegte was. Natuurlijk wist ik dat dit de bedoeling moest zijn, maar toen het er ineens stond was ik blij verrast. Goede service en bovenal vriendelijke mensen, die mannen van Hummel.

10/12/2014

Anthony Hogeveen

Grijpskerk

Gerard Trijselaar

Zuidhorn

Na 25 jaar waren onze oprit en de overige tuinbestrating aan vernieuwing toe. Jeroen Hummel heeft ons bijzonder goed geadviseerd over de materialen, de kleuren en de details om er écht iets moois van te maken. Albert en Menno, de mannen die het (zware) werk hebben uitgevoerd, verstaan hun vak en stralen uit dat ze er plezier in hebben om het hun klant naar de zin te maken. Het resultaat is prachtig en we zijn erg tevreden!

07/11/2014

Wij hebben onze volledige tuin laten aanpakken door Hummel tuintotaal. We zijn zeer tevreden over de voorbereiding en uitvoering hiervan. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen! Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitgevoerd door professionele, vriendelijke, harde werkers! Zeker aan te raden! Allen die hebben meegewerkt: vriendelijk bedankt!

01/10/2014

Siegrid Lollinga

Hoogkerk

vogelzang

Groningen

ook wij willen graag vertellen hoe hard er is gewerkt door de boys van hummel. kwaliteit en vriendelijkheid staat hoog op hun lijst , ze maken van het zware werk gewoon een feest, bij 42 graden werd ereven zo hard gewerkt als bij 18 graden. en als we nu naar onze tuin kijken dan is het haast niet voor te stellen dat al dit werk in zon korte tijd van 4 dagen is gedaan. ook de nazorg was en is geweldig. dank voor zoveel moois. reina en Nico.

24/09/2014

Mijn dank aan de firma Hummel met de hulp van de reparatie van de schutting om mijn tuin. Net als zo velen was mijn schutting na de storm van vorig jaar oktober, behoorlijk beschadigd en voor een gedeelte weggevaagd. Een ramp met vier honden die regelmatig een ontsnappingspoging deden ondanks het schapengaas dat ik als noodoplossing bevestigd had. Door persoonlijke omstandigheden en een verzekering die niet happig was op een schademelding heb ik het eerst even laten rusten. In maart toch weer contact opgenomen met de verzekering en met hulp van Jeroen Hummel als bemiddelaar naar de schade-expert toe, waarvoor ik hem heel erg dankbaar ben, zijn we toch tot een goede oplossing gekomen en kon de schutting weer gerepareerd worden. Medewerker Ibo heeft met hulp van mijn zoon Lars de schutting weer mooi gerepareerd. Bedankt Jeroen en Ibo voor het meedenken en werken naar een goede oplossing en de uitstekende service van jullie.

22/05/2014

Leida Beugels

Zuidhorn

Familie Kruiswijk

Haren

De jongens van Hummel hebben wederom weer goed werk bij ons geleverd. Afgelopen week hebben ze een tuinveranda geplaatst. De buren vonden het zo mooi dat ze ook gelijk 1 hebben besteld! Bedankt! groeten familie Kruiswijk

02/05/2014

In iets meer dan een week hebben de harde werkers van Hummel onze tuin compleet veranderd. Het ziet er prachtig uit en we hebben veel nuttige adviezen gekregen.

18/04/2014

Rolf Korfage

Gaarkeuken

Philip Elsinga

Aduard

Al onze complimenten gaan naar de jongens van Hummel Tuin Totaal. Zij hebben bij ons in Aduard een prachtige veranda neergezet en de bestrating inclusief oprit opnieuw gelegd. Dit was wel nodig na 15 jaar. He is heel mooi geworden . Er is echt kwaliteit geleverd met oog voor detail. hartelijk dank. We gaan er van genieten.

05/03/2014

De mannen van Hummel hebben zowel voor het advies van de bestrating als het uitvoeren van de werkzaamheden zeer goed werk geleverd. Prettige mensen om zaken mee te doen. Jongens bedankt voor het leggen van de prachtige straat. Klasse werk geleverd. Wij zijn meer dan tevreden.

22/12/2013

Hoekstra

Groningen

Giny Wiersema

Wij, mijn zus, nicht en ik zijn vanmorgen bij Hummel geweest om gratis groen te knippen voor de kerst. Mooie takken uitgezocht. Bedankt jongens

14/12/2013

Mijn achtertuin was niet om aan te zien toen ik in Zuidhorn kwam wonen. De mannen van Hummel hebben er inmiddels weer een keurig geheel van gemaakt, waar ik elke dag met genoegen naar kijk! Ze voeren alles af en laten geen rommel achter.

05/12/2013

margriet braun

Zuidhorn

Hebe en Henriëtte Bosker

Aduard

In een prettige sfeer hebben we onze ideeën over de inrichting van ons erf kunnen uitleggen. Deze zijn aangevuld met de creativiteit en ervaring van het Hummel-team. We zijn erg tevreden over uitvoering en oplevering van het project. Niet alleen wij zelf zijn zeer tevreden maar ook de hele buurt vindt het project een verrijking. Met dank aan het Hummel-team.

29/11/2013

Dankzij de materiaalsponsoring en het vakmanschap van de mensen van Hummel Tuin Totaal heeft de ijsbaan van Zuidhorn weer een strak aangelegd plateau wat de schaatsers de mogelijkheid geeft om de ijsvloer beter en makkelijker te betreden. Jeroen Hummel en medewerkers bedankt hiervoor!

17/10/2013

IJsvereniging Zuidhorn

Ingrid Beens - Zuidhorn

Kortgeleden heeft Hummel Tuin Totaal onze achtertuin aangepakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat en verheugen ons op het voorjaar als de bomen vol in bloei staan. De jongens van Hummel verstaan hun vak, realiseren het werk binnen de afgesproken tijd, zijn prettig in de omgang en laten het werk netjes achter. En het resultaat is prachtig! We kregen tussentijds ook nog verscheidene tips en adviezen; kortom een geweldig team onder leiding van Jeroen Hummel. Hummel Tuin Totaal is een betrouwbare specialist die zijn vak verstaat voor kleine en grote tuinen!

17/10/2013

We hebben dankzij het goede vakmanschap en inzet van het hummeltuinteam weer een schitterend terras en een chique pad naar onze voordeur. Bedankt voor het meedenken en de extra inzet die jullie hebben geleverd tijdens het zeer hete weer deze zomer.

16/08/2013

Johan en Janet

René en Geert

Zuidhorn

Dankzij het meedenken en harde werken van Jeroen en zijn mannen hebben wij in een week tijd weer een prachtige voortuin, oprit, terras en paadje. Petje af, wij zijn dik tevreden!

17/06/2013

Voor goede raad en werk op maat, bij Hummeltuin totaal staat iedereen altijd voor de klant paraat. Grote klussen kleine klussen iedereen zijn wens tuin of vijver het is bij Hummel in bereik. De uitstekende services ,gratis leen materialen en vakmanschap maakt dat ook de mensen met een klein budget de grootste service en advies krijgen, Bij ieder project voor de doe het zelver of door de vakmensen van Hummel geklaard geldt de droomtuin komt paraat De naam maakt het helemaal waar ,afspraak,levering,advies,garantie,klantvriendelijkheid,va kmanschap,en waar voor je geld. Hummel is het Totaal ! Jeroen,Stefan,Ibo en alle medewerkers waarvan ik de naam niet weet . Bedankt! Mijn jarenlange wens om een mooie grote vijver en een mooie tuin te hebben is gerealiseerd door jullie. Met vriendelijke groet Aly Nauta Grijpskerk

12/06/2013

aly

Grijpskerk

familie Vrij

Noordhorn

Sinds kort zijn we de zeer tevreden bezitters van een bijzondere oprit geworden. Dankzij de fantasie, inventiviteit en het hard werken van het hele team van Hummel Tuintotaal is de oprit mooier geworden dan we zelf hadden kunnen bedenken. Het was een zeer koude klus en erg arbeidsintensief, maar alle teamleden hebben hier letterlijk en figuurlijk hun steentje aan bijgedragen. Dank jullie wel allemaal! Keigoed!

11/06/2013

Vorig jaar was mijn tuin een puinhoop. Dat was het gevolg van mijn onkunde en gebrek aan tijd om in mijn tuin te werken. Daarom heb ik met Jeroen Hummel gebeld en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Hielco heeft mijn tuin keurig opgeknapt en hij komt iedere maand mijn tuin wieden, struiken snoeien, paadjes onkruidvrij houden enz. enz. Ook adviseert hij mij over de aanschaf van nieuwe planten en het onderhoud daarvan. Kortgeleden is de afwatering in de tuin verbeterd. Ook hier heeft Hielco weer hard aan gewerkt. Kortom Hielco zorgt op een deskundige, professionele manier voor mijn tuin. En ik geniet elke dag van het resultaat. Ik kan iedereen Hummel Tuintotaal van harte aanbevelen. Het zijn harde werkers die altijd hun afspraken nakomen. Jeroen succes met je zaak en ik hoop dat Hielco nog lang mijn tuin zal onderhouden.

15/05/2013

Astrid de Wind

Zuidhorn

Wil en Marcel Bartelink

Eelderwolde

Recent is er bij ons de hele bestrating en voortuin volledig over de kop gegaan. Hulde aan Erwin en het team dat soms onder moeilijke omstandigheden de klus moest klaren. Jeroen, succes met je bedrijf.

02/05/2013

In het najaar van 2012 hebben we samen met Jeroen een tuinontwerp gemaakt wat paste in ons budget. In januari 2013 zijn Ibo en Mathias begonnen de tuin af te graven, regen en natte sneeuw trotserend. Nu in april is de tuin helemaal klaar en kunnen we genieten van onze schitterende tuin die helemaal naar onze wensen aangelegd is. Wij willen Jeroen Ibo, Mathias en Erwin bedanken voor de fijne en soepele samenwerking. Geen gezeur van kleine aanpassingen maar in goed overleg zijn er veel dingen mogelijk bij Jeroen, Ibo en Mathias. AL 10 JAAR TEVREDEN KLANTEN, daar kunnen wij ons volledig in vinden. Jeroen: Veel succes verder met je mooi bedrijf.

29/04/2013

Fred en Wenny Bronsema

Briltil

Arie Noordhof

Briltil

Het plaatsen van een blokhut gaat gepaard met ingrijpende veranderingen in beplanting en inrichting van onze tuin. Jeroen Hummel heeft ons uitstekend geholpen met een plan van aanpak, tips, waardevolle adviezen en een gratis, effectieve bemiddeling in de verkoop van onze dakplatanen (binnen een dag gerealiseerd!). Inmiddels hebben 2 prachtige bomen een plek gekregen in de tuin van de nieuwe eigenaar.

26/04/2013

De jongens van Hummel tuintotaal hebben bij ons met grote vakmanschap een herbestratingsklus afgerond. Er is 9,5 kuub zand opgebracht en de bestrating is volledig naar tevredenheid opnieuw gelegd. Chapeau! Erwin, Jacob en Matthias bedankt!

26/04/2013

Ruud Korf

Zuidhorn

Zijl SG

Zuidhorn

Afgelopen week bij Hummel geweest voor een drainage slang en een T-Stuk. Aangegeven dat ik daarna zou gaan bestraten. Gratis en voor niets een 'donkey' mogen lenen. Omdat zowel het verslepen als leggen van de tegels een keer zo snel ging was alles in een ochtend klaar en dat *zonder spierpijn* :-) Fantastische service, bedankt jongens!

23/04/2013

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en de oplevering was in december. We zijn heel erg blij dat de jongens van Hummel Tuintotaal er voor hebben gezorgd dat het straatwerk gereed was voordat wij de oplevering hadden van onze nieuwe woning. We zijn erg tevreden met het resultaat van onze voor- en achtertuin. Laat het mooie weer nu maar komen!!!

13/04/2013

K.Kotters

Zuidhorn

Rob Schuur

Noordhorn

zeer tevreden zijn wij als dorpsbelangen Noordhorn met de aanleg van de nieuwe weg van zowel naar het weiland als naar de opbaarruimte alles is gegaan zoals afgesproken zo niet beter inzicht en zeker de inzet van de mensen is meer dan top er is meegedacht met onze wensen en het eindresultaat mag er dan ook zijn qua prijs kwaliteit verhouding maken ze het zeker waar voor het resultaat kan er gekeken worden op www.dorpsbelangennoordhorn.nl . Rob Schuur technisch beheer dorpsbelangen Noordhorn

13/04/2013

Onze voortuin is in de voorjaarsvakantie door Albert en Jacob onder handen genomen en voorzien van plantenbakken i.c.m. basaltsplit. Ook werd de oprit opnieuw bestraat. De beplanting moet nog worden aangebracht, maar het resultaat mag nu al gezien worden. Complimenten voor de prettige samenwerking en het harde werken door de mannen van Hummel Tuintotaal. De slogan "Hummel Tuintotaal staat garant voor een tevreden klant" is voor onze voortuinrenovatie zeker van toepassing.

12/04/2013

Pia Groenewolt

Zuidhorn

J. Koopman

Zuidhorn

Door de jaren heen diverse klussen door Jeroen Hummel en zijn medewerkers laten uitvoeren. Wat aanspreekt is: Afspraak is afspraak! In overleg kan bijna alles en het resultaat is altijd naar wens.

29/12/2012

Hierbij wil ik het hummeltuintotaal team hartelijk bedanken voor het opknappen van mijn tuin. Het ziet er weer keurig uit zoals altijd!

14/12/2012

trienke

Zuidhorn

Dirk Pieter en Tineke

Zuidhorn

Na een heftige verbouwing van Julianalaan 33-Zuidhorn, paste de tuin niet meer bij de woning. We hebben de ideeën van Hummel tuintotaal hier op los gelaten. Door dagelijks contact te hebben met de jongens, konden we overleggen over ieder detail. Nu genieten we van een fan-tas- tisch resultaat! Bedankt voor de fijne samenwerking Jeroen, Erwin, Mathias en Ibo!

13/12/2012

Onze kinderen hebben hun terrassen laten aanleggen door de firma Hummel, zeer mooi en netjes, zodoende zijn wij voor de tuin werkzaamheden ook uitgekomen bij de firma Hummel. Maart 2011 hebben wij de oprit en terrassen laten herstraten (Erwin en Matthias )waar wij bijzonder over tevreden zijn met inbreng van hun eigen inzichten. In november 2012 zijn er 2 bomen vakkundig gerooid door Hielco en 2 nieuwe bomen herplaatst. In de zelfde maand zijn Ibo en Hielco door onze tuin gegaan om alles te snoeien. Voor alle werkzaamheden geldt...vakwerk en alles wordt heel netjes achtergelaten je hebt er geen omkijken meer naar. Ook de telefonische ontvangst is correct en sympathiek. Wat ons betreft...alleen maar de firma Hummel.

27/11/2012

Ina en Bert Niemeijer

Noordhorn

Van Egten

Assen

Afgelopen zomer hebben we onze tuin (nieuwbouwwoning) laten aanleggen door Hummel Tuintotaal. We hebben voor Hummel gekozen omdat we oprecht en deskundig advies hebben gekregen. Het gevoel was goed. Dit gevoel werd bevestigd tijdens en nadat de vakbekwame en nette medewerkers een perfecte bestrating en grasmat hadden neergelegd. Ik zou Hummel bij familie en vrienden aanbevelen!!

21/11/2012

Een tijdje terug heeft Hummel Tuin Totaal mijn terras aangepakt. De 2 medewerkers van Hummel Tuintotaal verdienen wat mij betreft een groot compliment en veel dank. Alles ging in goed overleg en was bespreekbaar. Uiteindelijk is het terras iets anders geworden dan dat we van tevoren hadden afgesproken. Dit mede dankzij de goede adviezen van de medewerkers die tijdens het aanleggen goede ideeën hadden en uitvoerden, waardoor het resultaat nu prachtig is en geheel naar mijn zin. Ik ben dan ook blij met mijn vernieuwde terras. Ik zal Hummel Tuintotaal ook zeker adviseren bij andere mensen die het plan hebben om hun tuin te veranderen. Nogmaals Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Carla van der Woude

18/11/2012

Carla

Fam. Doornbos

Zuidhorn

Afgelopen week een team van Hummel op bezoek gehad voor het herstraten van onze oprit en terras. Een gedeelte wilden we vervangen en na een bezoekje aan het showterrein met deskundig advies was de keus snel gemaakt. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het straatwerk en de nieuwe uitstraling van onze oprit. Bij Hummel hebben ze verstand van zaken! Op z'n Gronings gezegd: het kon minder en op z'n Brabants gezegd: keigoed!

17/11/2012

Vorige week Hummel Tuintotaal weer in de tuin gehad. Er moesten bomen verplaatst worden en het terras bij het huis moest groter. Onder leiding van Erwin Renkema, ik mag dan het 'domme werk' doen, is de klus prima geklaard. Dat is elke keer mijn ervaring met Hummel Tuintotaal. Ze hebben mijn hele tuin aangelegd, elk jaar komt er iemand snoeien (help ik ook mee), af en toe wat bijwerken van terrassen e.d. en nu weer bomen verplaatsen e.d.: Het is een bedrijf waar ik van op aan kan. Afspraak is afspraak. Ik vind het prettig om wat mee te helpen en dat kan altijd. Jeroen Hummel stuurt de zaken op professionele en prettige wijze aan. Kortom een bedrijf om op te bouwen! Arend Jan Zwarteveen

12/11/2012

Arend Jan Zwarteveen

Zuidhorn

Arend Jan Zwarteveen

De Stichting Loopgebeur'n Zuidhorn heeft al een berichtje geplaatst en als oud-voorzitter en oprichter van deze stichting wil ik dat van harte ondersteunen. Ik heb persoonlijk de eerste contacten gelegd met Jeroen Hummel van Hummel Tuintotaal en wil heb bij dezen danken voor de zeer prettige samenwerking in de sponsoring van met name de Hummel ZUIDHORuN. Ik heb Jeroen Hummel, net als in mijn ervaring als klant van zijn bedrijf, leren kennen als een betrouwbare partner waar je niet alleen op korte termijn afspraken mee kunt maken, maar vooral ook op de lange termijn zaken mee kunt doen. Daar is toekomstvisie en standvastigheid voor nodig. Dank daarvoor en ga vooral zo door de komende jaren. Met vriendelijke groet, Arend Jan Zwarteveen

12/11/2012

De complete renovatie van onze achtertuin is correct uitgevoerd en de omgang met het personeel was bijzonder prettig.

05/11/2012

Henk en Bep Verbree

Zuidhorn

Rob en Karin

Grijpskerk

afgelopen zomer de achter gedaan door Hummel tuintotaal , ziet er voortreffelijk uit was een paar dagen flink zwoegen maar dan heb je ook wat. Een prachtige H2o steen uitgezocht. Hartelijke bedankt Hummel tuintotaal

01/11/2012

Vanmorgen hebben 2 medewerkers van uw bedrijf onze heg geknipt. We zijn blij dat ze op vakkundige wijze orde geschapen hebben in het vele groen. Plezierig contact en een vlotten manier van werken

25/10/2012

R. Visser

Noordhorn

Michiel en Nanda Pellenbarg

Zuidhorn

Je hebt woord gehouden, we zijn ontzettend blij met onze voortuin! Dikke pluim, zeker ook voor Ibo en Hielco. Het was zeer prettig met ze werken; kundig, netjes en ook gezellig

25/10/2012

Wij willen onze hoofdsponsor Hummel Tuintotaal bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen 8 jaren. Mede dank zij de sponsoring van Hummel Tuintotaal zijn wij in staat om in Zuidhorn (elk jaar weer succesvol) de Avondvierdaagse en de Hummel ZUIDHORuN te organiseren. Wij hopen dan ook dat we deze samenwerking nog lange tijd kunnen voortzetten. Jeroen bedankt voor je steun en adviezen. We zullen elkaar zeker weer zien op 22 september bij de Hummel ZUIDHORuN.

13/09/2012

St. Loopgebeurn Zuidhorn

Pink en Sylvie

Noordhorn

Het is de team van Hummel Tuintotaal weer gelukt om een prachtige stuk beschoeiing in onze tuin te plaatsen.Vorig jaar werd een 35 meter lang beschoeiing aan de kant van de sloot gemonteerd en dit jaar moest de achtertuin op de schop .Er werd diep gegraven om de bestaande muur te kunnen afbreken en verwijderen(werkzaamheden waaraan ik deels deelgenomen heb) en door het vakkundig plaatsen van een hogere beschoeiing ontstond een nieuwe ruimte in de tuin die direct als moestuin omgetoverd werd. Tijdens de werkzaamheden werd de sfeer als heel prettig ervaren, er kon goed overlegd worden en de team kwam met creatieve advies en oplossingen. Bij deze nog bedankt aan alle medewerkers.

21/08/2012

Na onze verhuizing in januari 2012 hebben we in juli'12 de tuin grondig aangepakt. Eerst hebben we zelf wat voorbereidende zaken gedaan en op 16 juli begon ons 'vakantieprojekt'. Vooraf hebben we ons globale plan met Jeroen Hummel besproken en verder ingevuld. We kregen ook nog vele bruikbare tips. Toen de Tuinploeg kwam hebben we 'gezamenlijk', we konden meehelpen met het 'sjouw-werk', de tuin een totale make- over gegeven. Er kwam een groot tuinhuis, een prachtig terras met meerdere bloemborders. Prachtig ! Alles is in goed overleg gegaan en het was een plezier om de tuinploeg over de vloer te hebben. We kunnen Hummel Tuintotaal van harte aanbevelen en als er weer iets in de tuin moet gebeuren dan komen we graag terug. G.Hendriks en T.Koster, Groningen.

20/08/2012

Fam Hendriks-Koster

Groningen

A. Spanninga

Zuidhorn

Deel1 Wij wonen vanaf begin 2009 in Zuidhorn op de nieuwbouwlocatie Oostergast. Na een aantal offertes was Hummel tuintotaal in Noordhorn de beste keuze. De mogelijkheden, de snelle start na oplevering en de extra ideeën m.b.t. de hemelwaterafvoeren waren hierbij doorslaggevend. Mijn tuin is direct na de oplevering aangelegd waarbij als eerste de oprit is aangelegd waardoor wij met schone voeten direct onze spulletjes konden verhuizen. De service is ongekend, het leek wel of we de medewerkers al jaren kenden en niets was hen te veel, ook als er nog een verandering moest worden gedaan aan het oorspronkelijke plan. Het grote voordeel van Hummel tuintotaal is ook dat het dicht gelegen is bij onze nieuwbouwwijk en als er nog iets moest worden gehaald was dit in No time gehaald of gebracht. Ook de service na de aanleg was perfect, soms nog een tegel tekort of een plankje waarbij dan werd gezegd ach neem maar mee, ook ben ik verder gaan bijbouwen in de tuin

05/08/2012

Deel 2 Het gemakkelijk om het bouwmateriaal te bestellen en bij thuis af te leveren, er was bij Hummel tuintotaal altijd wel ruimte aan het einde van de dag om nog even wat spullen te brengen. Mijn laatste project het bouwen van een prieel, ook dit heb ik bij Hummel Totaal geregeld waar ik een goede keuze kon maken voor een kwalitatief goed prieel. De laatste actie was het dicht maken van het prieel. Hiervoor heb ik via Hummel tuintotaal een paar mooie Belgische schuifpuien kunnen bestellen en hiervoor een hele mooie scherpe prijs hoeven betalen waarbij de schuifpui ook nog voor de deur werden afgeleverd. Ik zou zo zeggen, is er iets te wensen over, zelf vind ik van niet. Het is een geolied team gemotiveerde mensen die weet waar ze het over hebben en weten van aanpakken. Wat ik als laatste nog wil toevoegen is, ga zo door en aan mij heb je een vaste klant. Voor de toekomstige bewoners van Zuidhorn en omgeving kan ik Hummel tuintotaal zeker aanbevelen.

05/08/2012

A. Spanninga

Zuidhorn

fam Hofsink

Aduard

Na te hebben besloten om de tuin onderhoudsvriendelijker aan te leggen kwamen we uit bij Hummel Noordhorn. We hadden al een ruw beeld hoe het moest worden en van daaruit samen met Hummel een tekening gemaakt, materiaal uitgezocht en het financiële plaatje gemaakt. Mooi dat je tijdens de werkzaamheden mee kan werken zodat je ook 1 op 1 overleg hebt met de medewerkers van Hummel. Jongens, nog bedankt voor de prettige samenwerking. Het aanzicht van de tuin is 180 graden gedraaid van wild naar strak, we krijgen erg veel complimenten en bij deze geef ik die ook door aan Hummel. Ik kan dan ook iedereen die de tuin wil laten aanleggen of renoveren Hummel aanbevelen. Onze tuin is te bewonderen op Kleiweg 37 in Aduard.

26/06/2012

Twee jaren geleden verhuisden wij van Groningen naar de Oostergast in Zuidhorn. Omdat wij een ruime tuin om ons huis hebben, zochten wij voor de aanleg ervan naar een goed bedrijf. Al snel kwamen wij bij Hummel Tuintotaal terecht. Al bij het eerste gesprek waren we vastbesloten om met hen in zee te gaan. Wat een kennis en goede ideeën! Zelf hadden we al een tuinontwerp gemaakt en in gesprek met Jeroen Hummel werden de puntjes op de ‘i’ gezet. De dag van de oplevering stond er al een team mensen en een graafmachine op de stoep te wachten en op het moment dat wij de sleutel kregen kon meteen begonnen worden met het afgraven van de grond. Er werd erg zorgvuldig gewerkt en alles wat besproken was werd op dezelfde wijze uitgevoerd. Wat zijn we blij met onze tuin en trots op het team van Hummel Tuintotaal. Ook na twee jaren kunnen we met alle vragen bij hen terecht, geven ze snoeitips en adviezen. Eén en al lof! Ontzettend bedankt voor ALLES!

12/04/2012

Daphne

Oostergast, Zuidhorn

UMCG

Groningen

Elk jaar maken de zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG zelf kerststukjes, waarmee ze hun kamer in kerstsfeer kunnen brengen. Hummel Tuintotaal sponsort jaarlijks alle materialen. Bossen vol vers dennengroen, potjes, versieringen en kaarsen brengen zij naar het UMCG. Wat zijn we hier ongelooflijk blij mee en wat genieten de kinderen iedere keer weer van het maken van de kerststukjes en de prachtige resultaten. We willen dan ook alle medewerkers van Hummel Tuintotaal ontzettend bedanken voor dit geweldige initiatief.

12/04/2012

Plaats een reactie