Over ons

Kies voor kwaliteit

Hummel TuinTotaal bouwt op betrouwbaarheid, vakmanschap en Groningse nuchterheid.

Maar vooral kwaliteit staat, vanzelfsprekend, hoog in het Hummel-vaandel. Omdat we de producten die we verkopen ook dagelijks zelf in de tuin gebruiken, kunnen we hoge eisen stellen aan onze leveranciers. Want alleen met goede producten kun je goed werk leveren.

TuinTotaal Top Team

Ons enthousiaste team bestaat uit gemotiveerde vakmensen die dagelijks de uitdaging aangaan om al onze klanten tevreden te stellen. Het is een gezonde combinatie van ‘oude rotten in het vak’ die al vanaf het begin in dienst zijn, en ‘jonge aanwas’ die de vakopleiding net heeft afgerond.

Inruil – gebruikte materialen

Als u wilt, kopen wij uw oude bestrating terug, zodat u het niet hoeft af te voeren en er voor moet betalen. Wij kunnen andere klanten er weer blij mee maken. Als een tuin wordt veranderd of opnieuw wordt aangelegd verdwijnen de oude materialen vaak in de container. Niet alleen bij bestrating, maar ook bij schuttingen, planten en vlonders. Wij vinden dat zonde. Hergebruiken gebeurt op grote schaal met allerlei verschillende artikelen.

Bij onze winkel in Noordhorn kunt u bekijken wat we zoal aan occasions hebben staan. Meer weten over onze tweedehands materialen of hebt u tweedehands materialen die u kwijt wilt? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.