Tuinhout

TUINHOUT

Bij Hummel Tuintotaal hebben we vele verschillende hout soorten, tuinhout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Wat u ook wilt maken, het kan met hout. Een tuinhuisje, schutting, hek of terras, alles is mogelijk.

Wij verkopen diverse soorten hout die u voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Denk hierbij aan: blokhutten, tuinafscheidingen, buiten spelen, wellness, tuinmeubelen en decoratie.

De soorten hout die wij verkopen zijn:

Geïmpregneerd hout

Dit hout wordt veel gebruikt voor schuttingen, blokhutten en speeltoestellen. Het geïmpregneerde hout is behandeld en is er in verschillende afmetingen te krijgen. Geïmpregneerd hout heeft een groenige tuinhout-kleur. Dit zal onder invloed van licht in de loop van de tijd vergrijzen

Lariks hout

Lariks/Douglas tuinhout is een erg duurzame houtsoort. Deze houtsoort is de jaren erg populair geworden door zijn robuuste uitstraling. Het hout heeft een gele oranje kleur. Lariks hout wordt veel gebruikt om veranda’s of overkappingen van te maken. Ook is het hout zeer geschikt om te gebruiken voor de schutting.

Hardhout

Dit is een extreem harde houtsoort. Hardhout wordt veel gebruikt voor het zetten van een schutting. De palen zijn dan vaak van hardhout. De reden hiervan is dat hardhout niet rot en het daarom gemakkelijk onbehandeld in de grond gezet kan worden. Een ander welbekende gebruikte toepassing van hardhout is het maken van een vlonder. Doordat hardhout niet rot wordt het veel voor vlonders gebruikt. Dit wordt ook gedaan om de natuurlijke uitstraling die er mee gecreëerd wordt.

Voor een breed assortiment aan hout bent u bij Hummel Tuintotaal aan het juiste adres. Weet u niet precies wat u nodig bent? Laat u dan helpen door een van onze verkopers. 

Weergegeven:
Sorteren op:
Tuinscherm Maastricht

Tuinscherm Maastricht

Tuinscherm Maastricht is geschaafd, geïmpregneerd grenen en geschroefd.H180 X B180 cmBestaat uit 15 ..

35,95 Excl. BTW: 29,71