Tuinverlichting

TUINVERLICHTING

Buiten is de perfecte plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met de In-Lite buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. Met onze tuinverlichting kunnen we uw tuin nog mooier maken.  Het maakt uw buitenruimte nog gezelliger.

U kunt de tuinverlichting van in-lite laten aansluiten door één van onze vakbekwame specialisten, maar bent u iemand die weet van aanpakken? dan kunt u het ook zelf proberen.

In-lite biedt 12 volt buitenverlichting met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. De lichtbronnen hebben een extreem laag energieverbruik en hebben een zeer lange levensduur. Het systeem van In-lite is super flexibel. Wil je eerst met een paar lampen beginnen en het later uitbreiden, geen enkel probleem, met het verlichtingssysteem is alles mogelijk. Het is eenvoudig uit te breiden en aan te passen.

Weet u niet wat voor verlichting u nodig bent, kom dan eens een kijkje nemen in onze speciaal aangelegde nachttuin. In onze nachttuin kunt u de verlichting in het donker bewonderen. 

Weergegeven:
Sorteren op:
Engels kastanje hekwerk op rol 2 draden

Engels kastanje hekwerk op rol 2 draden

Engels kastanje hekwerk op rol 2 draden...

38,95 Excl. BTW: 32,19

Indraai schommelhaak

Indraai schommelhaak

Indraai schommelhaakT.b.v. palen tot maximaal Ø10 cmMet veiligheidsclipArtikelnummer: 32.0020..

4,95 Excl. BTW: 4,09